Jennifer's Body
09 Jan 2011, 21:55
Acum 2 nopti am dormit la Jessica si pe la 12 noaptea nu aveam ce face asa cane-am uitat la un film absolut GENIAL dupa parerea mea Jennifer's Body...Poate ati auzit de el. Poate unii l-ati vazut. Oricum eu il recomand

Este vorba de o fata (Jennifer - Megan Fox) care a fost prinsa noaptea de niste tipi care vroiau sa faca un 'pact cu diavolul' si sa sacrifice o virgina.Dar ea, crezand ca au alte ganduri, a sustinut ca e, cand defapt nu era. Acestia au incercat sa o sacrifice, dar din cauza ca nu mai era virgina
s-a produs un efect secundar, iar spiritul diavolului a intrat in ea. Si de atunci, ca sa se hraneasca, omora baieti. Pana cand prietena ei cea mai buna din copilarie, Needy (Amanda Seyfried) descopera secretul ei. Aceasta ii recunoaste si ii dezvaluie ca e mult mai atasata de ea decat de baieti. Urma un bal la scoala, si chiar in timpul balului Jennifer il omoara pe iubitul lui Needy, Chip. Pana una alta, Needy o omoara pe Jennifer, dar este prinsa de mama ei si ajunge la inchisoare. Dar din cauza unei muscaturi pe care o capatase de la Jennifer inainte sa o omoare, devine exact ca ea.

Deci e foarte foarte filmul.
Cel putin din punctul nostru de vedere.
Gusturile nu se discuta

[Image: qx3wxh.jpg]
Jennifer si Needy, dupa ce ii marturiseste ce este defapt.

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Jennifer's Body - by Jade A. Crawford - 09 Jan 2011, 21:55
Re: Jennifer's Body - by Isabella River - 09 Jan 2011, 21:57
Re: Jennifer's Body - by Ginny Anne Alden - 09 Jan 2011, 22:04
Re: Jennifer's Body - by Isabella River - 09 Jan 2011, 22:07
Re: Jennifer's Body - by Jade A. Crawford - 09 Jan 2011, 22:08
Re: Jennifer's Body - by Helena Daphne Rose - 10 Jan 2011, 00:24