LOVE
|
09 Jan 2011, 23:36
|||
|
|||
CAPITOLUL 1
![]() Era o seara de vara...ultimele raze ale soarelui ii mangaiau pielea fina si delicata,racoarea serii se punea stapanire pe ziua calda ce era pe punctul de a se incheia.Adierea vantului ii atingea delicat fata sa perfecta si ii misca cu blandete parul sau blond ca un spic de gru in lumina arzatoare a soarelui...Privind apusul romantic se gandi ca lumea e atat de mare,insa ea e singura printre atatia straini,ce o inconjoara si o sufoaca...Se gandi sa se intoarca acasa,caci noaptea se va sterne iar singuratatea sa nu-i va fi de folos.In timp ce se indrepta spre casa cu ochii inecati in lacrimi,auzi pasi pe asfaltul dur si rece.Se gandi ca nimeni nu trebuie sa o vada plangand,asa ca se linistii,isi sterse lacrimile si...deodata se trezi la pamant,uitandu-se la un necunoscut.Se sperie,iar baiatul observa nelinistea fetei...ea nu putea sa spuna decat: -Ce s-a intamplat? Baiatul ii raspunse timid: -Pai...imi pare rau...cred ca ai...cred ca ai lesinat... Fata se impacienta iar ochii sai parca vroiau sa intrebe:Cum?,insa gura ii refeuza comanda.In clipa urmatoare baiatul ii spuse ca s-au lovit unul de celalalt,iar ea s-a lovit la cap cand a cazut.Cand s-a ridicat,l-a vazut pe el...un baiat minunat,cu parul saten spre brunet,cu ochii caprui si cu cea mai ingrijorata privire. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
LOVE - by sweetelovely11 - 09 Jan 2011, 23:17
Re: LOVE - by Sharon Alyson Cleeves - 09 Jan 2011, 23:30
Re: LOVE - by sweetelovely11 - 09 Jan 2011, 23:36
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
i love you guys | Sophia Mason | 11 | 2,675 |
02 Sep 2010, 16:20 Last Post: Desiree Rose Goth |