Thread Closed 
Revederea din codru
09 Jan 2011, 23:37
"LEE! CUM SA NU POTI!", se auzi un tipat in tot conacul.
"Am nevoie de acel obiect, si de sange de bebelus. Cu cat sangele e mai proaspat, cu atat tata v-a putea rezista mai mult. Cat despre Cutitul Mortii am nevoie de el. Numai cu el pot omora vampirii in cateva secunde. Si mai am nevoie si de pelerina invizibila a ta, cea impotriva vampirilor." se auzi doar vocea lui Jasper in biroul majordomului Lee.

"Stapane, nu stiu ce sa zic... Cutitul Mortii nu se stie unde este, iar sange de bebelus... Nu as putea sa omor unu, si tu vrei sa omor cateva sute." spuse Lee sfios.

"De cutit ma ocup eu. Vezi ce faci cu sangele" spuse Jasper cand iesi intr-o secunda din birou.

"Unde pot gasi acel cutit... A cui a apartinut... Cine a fost ultimul detinator? Trebuie sa merg sa caut" isi zicea Jasper in timp ce mergea rapid spre biblioteca.

Jasper intra in biblioteca si incepu sa caute prin cartile mai vechi de 100 de ani. O carte ii sari in ochi. Era pe jos langa semineu, parca cineva vroia sa o arda. Se duse spre carte, o ridica si se uita la titlu: "Cei mai puternici vampiri ai ultimelor secole". Rasfoii un pic cartea si un cuvant ii sarii in ochi "cutitul". Trecuse de cuvant cu cateva sute de pagini si incepu sa rasfoiasca cartea inapoi. Dupa cateva minute gasise pagina pe care scria:

"In ultimul secol, printre cei mai puternici vampiri a fost Alucard. A trait in Romania, si se spune ca a fost ultimul detinator la Cutitului Mortii. Legenda spune ca acest cutit s-a dus cu el in mormant. Acest mormant nu se stie unde este, dar tot in legenda se spune ca o data la 10 ani, pe data de 23 iunie sufletul lui Alucard apare la unul dintre castele sale omorandu-i pe cei care se afla acolo. Daca poti vedea sufletul, il poti intreba unde este ascuns cutitul si...."
Jasper inchise cartea.

"Atat imi trebuia... Azi suntem in 20 iunie. Am 3 zile sa ajung in Romania. Am nevoie de Alice sa ma ajute sa Dispar pana in Romania." gandi Jasper in timp ce se indrepta spre camera lui Alice.

"Alice! Trezeste-te! Plecam" zise Jasper cand Alice se trezise buimaca cand usa se trantise de perete.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 00:13
RE: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:15
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 15:45
Re: Revederea din codru - by Jasper Alexander Moon - 09 Jan 2011, 23:37
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 10 Jan 2011, 22:28
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Jan 2011, 23:42
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 00:55
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 20 Jan 2011, 23:18
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 22 Jan 2011, 00:02