~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
|
09 Jan 2011, 23:45
|||
|
|||
Vazand-o pe Rose razand de mine dupa toate crizele mele ciudate si penibile ma apucase si pe mine rasul.Ma bucuram ca poate tine un secret dar daca ar vrea sa ma ajute cu asta nu cred ca ar fi ceva rau chiar i-as multumi.Dar multe ganduri ma framantau cum ar fi fost sa afle si sa rada de mine sau mai rau sa zica "Oh scuze dar am pe cineva,ghinoin".Asta ar fi un cosmar.Rose fu cea care ma intrerupse din ganduri.
-Si ce ai vazut la acesta?V-ati vorbit pana acuma?incepuse sa devina o conversatie ca intre doua fete normale "incuiate" nu despre potiuni si magie.Acum chiar nu aveam nicio temere sa ii mai raspund la intrebari legate de acest subiect. -Peii e dragut,am zambit,stie sa cante la orice instrument iti dai seama!si nu stie ca exista o fata pe nume Tamara,m-am intrsitat imediat,il vazusem o data cu Ema de la Ochii-de-soim.Ema imi era prietena era cea care stase tot drumul catre Hogwarts cu mine. -Stiu ca are o relatie cu Daniel de la Viperini,ma uitam la ea surprinsa,Ce?Stiu si eu barfele de prin scoala,ma ghionti Rose chicotind,e numai al tau Tamara.Ma facu sa zambesc si sa o imbratisez.Dar nu era asa de usor precum suna.M-am dat cu capul de armura din spatele meu pentru o gandire mai buna "Auu!" Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|