Thread Closed 
~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
10 Jan 2011, 12:47
-Tammy,tocmai mi-a venit o idee.Ce parere ai avea sa cantati voi impreuna?ma intreba Rose zambind.M-am gandit bine la idea asta si singurul lucru care imi veni in minte a fost “Slabe sanse ca el sa vrea” dar mi-ar face placere sa fiu cat mai aproape de el.
-Sigur nu area chef sa isi piarda cateva ore din viata cu o fata ca mine,am pufnit,oricum las-o balta,deci cum e sa fii profesoara la "Previziuni despre viitor" sau unde mergem sa cumparam o chitara pentru tine.
-Hei Tammy nu mai schimba subiectul,chicoti Rose,este super sa fii profesoara elevii cuminti si destepti si cu chitara stiu eu un magazin nu iti face griji.Mda nu functioneaza”Ma gandeam ce sa mai zic ca sa uitam toata discutia asta pana cand un cap de...fantoma se ivi prin podea cred ca asculta,am luat bagheta si m-am indreptat catre aceasta am strigat:
-Lumos!varful baghetei se aprinse,nu doream sa o atac doream doar sa o sperii putin ca altadata sa se invete minte sa nu mai asculte o conversatie intre doua fete.
-Staaaaai nu ma ataca!tipa fantoma suparata iesind din podea,imi era cunoscuta era... Sir Nicholas fantoma casei cercetasi,ii invatasem si eu.Rosalie alerga catre mine sa vad catre cine tip,cand vazu fantoma se opri brusc.
-Ce ai auzit?!am tipat eu suparata pentru ca mai mult ca sigur ii se parea foarte interesanta discutia despre un baiat care este in casa Cercetasilor ca apoi sa dea de veste.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~ - by Rachelle Hathaway - 10 Jan 2011, 12:47