Your favourite lyrics:x
|
10 Jan 2011, 12:48
|||
|
|||
"Nebun de alb"
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna.. De cand ma simt tot mai bogat de tine.. Si-mi stau pe tample soarele si luna.. Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine.. Si uite n-are cine sa ne-ajute.. Abia-si mai tine lumea ale sale.. Si-ntr-un perete alb de muze mute.. Nebunii negri cauta o cale.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. Prin gari descreierate accidente.. Marfare triste vin in miezul verii.. Iar eu sunt plin de gesturi imprudente.. Ca sa te apropii si ca sa te sperii.. Jur imprejur privelisti aberante.. Copii fragili ducand parinti in spate.. Batrani cu sanii gri de os pe pante.. Si albastrosi venind spre zari uscate.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. Mi-e dor de tine si iti caut chipul.. In fiecare margine a firii.. In podul palmei daca iau nisipul.. Simt un inel jucandu-se de-a mirii.. I-aud prin batalii din vreme-n vreme.. Ostasii garzii tale ti se-nchina.. Iubita mea cu foarte mari probleme.. Cu chïp slavon sï nume de regina.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. Si te iubesc cu mila si cu groaza.. Tot ce-i al tau mi se cuvine mie.. Ca un nebun de alb ce captureaza.. Regina neagra pentru o vesnicie.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |