O zi friguroasa
|
10 Jan 2011, 12:57
|||
|
|||
Am privit-o pe Ariadne cum fugea catre casa pentru a o aduce pe mica bufnita,imi era putin frig asa ca am luat-o pe Ema prin padure pentru a ne plimba si povesti toate cele intamplate pana acuma.
-Chiar imi e dor de ghemotocul ala mic si jucaus.Mii de amintiri imi trecura prin minte.Ema imi zambi scurt. -Tu ce ai mai facut zilele astea Tamara?ma intreba Ema incepand sa mearga prin padure -Mai nimica am invatat si eu scoala am intrat in bucluc,am ras eu cu Ema despre toate povestirile mele.Era inca zapada prin padure,ma cam enerva niciodata nu mi-a placut zapada sau sporturile de iarna doar bataia cu zapada. -Am auzit multe lucruri despre tine prin scoala,am chicotit eu,stiam de relatia ei cu Daniel de la Viperini,chiar doream orice detaliu mai ales ca suntem si prietene bune. Shadow zbura deasupra capetelor noastre in cerc parca asteptand-o pe Artemait. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|