'Cause love is in the air
|
11 Jan 2011, 00:32
|||
|
|||
M'am uitat la Rose,cum incerca sa imi spuna din priviri ca are nevoie de sprijin,mi'am pus cealaltat mana pe spatele lui Rose si am imbratisat'o cum am putut.
"-Ok,ce ar fi sa discutati voi doi asta mai tarziu!" am spus in timp ce incercam sa schimb subiectul. A mers,Alex a zambit,iar sora mea a lasat capul in jos rosiind. Inca nu imi venea sa cred ca am reusit sa imi revin din coma,era un miracol si pentru mine si pentru Alex. Mi'am luat in mana mica cruciulita si am sarutat'o incet. "Multumesc,bunic'o,Nana!" am soptit incetisor in timp ce puneam la loc lantisorul. "-Ginn,voiam sa iti multumesc,ca ai reusit sa ma aduci inapoi pe calea cea buna!" soptii usor Alex. Am zambit si i'am strans incet mana. "-Stai cum adica,l'ai ajutat sa se intoarca inapoi?" intreba Nate socat. Mda,pana la urma trebuiau sa afle nu? "-Pai cat timp am fost in coma am putut vorbii cu Alex,asa l'am convins sa se intoarca inapoi. Am oftat si mi'am lasat capul in jos. "-La un moment dat,chiar am crezut ca nu o sa reusesc sa ma intorc...." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|