O zi friguroasa
|
11 Jan 2011, 19:55
|||
|
|||
Am inceput sa chicotesc vazandu-le pe Artemait si pe Ariadne venind catre noi.Shadow zbura deasupra capetelor noastre impreuna cu Artemait in timp ce Ariadne alega dupa ele.”Ce dragut”am gandit eu. “preluarea conducerii Ochilor-de-Soim” mi-am adus aminte de cuvintele Emei cum ca ar fi sef de casa”Asa de repede?Cum”
-Minunat!eram fericita pentru ea doar ca era si o munca grea pentru ea avand si doua animale de companie tare jucause si mai avand si o slujba.M-am uitat la ele cu Ariadne latra fericita catre cele doua bufnite care acuma zburau in cerc in jurul catelului. -Ce zici sa mergem la bunica mea sa imi cunosti parinti?am intrebat-o eu pe Ema cu zambetul ep buze.Am asteptat cam un minut ca sa imi raspunda fata nu o manca nimeni daca venea. -Bineee,spuse timid,dar unde locuiesc?I-am aratat cu degetul catre un deal pe care se afla o casa foarte mare unde pe horn iesea fum.Era cam departe si ar trebui sa o luam printr-o paudre nu tocmai primitoare din cauza crengilor rupte.Radacinile copaciilor ieseau adeasea din pamant. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|