Sympathy for the devil
|
11 Jan 2011, 22:25
|||
|
|||
Era de asteptat ca acele creaturi oribile sa ne apara in cale,dar acest lucru trebuia sa il rezolvam noi doua. Deja era o problema personala fiindca nu erau doar niste simplii evadati din cea mai pazita inchisoare-Azkaban. Acum va fi dusa o lupta probabil intre...viata si moarte. Porrin si Lestrange erau acum pe undeva liberi si atat eu cat si Bell eram sigure ca ii vom gasi pe undeva pe aici. Aveau sa apara din moment in moment. Acum trebuia doar sa facem cumva ca Dementorii sa plece. M-am uitat la Bell parca intreband-o din priviri daca metoda mea e buna. A dat usor din cap in semn de aprobare ceea ce m-a impulsionat sa continui. Mi-am pregatit bagheta,deja in jurul nostru incepuse sa bata vantul,sa se simta prezenta lor aici; ceea ce nu imi placea chiar deloc.
Am rotit delicat bagheta pentru ca totul sa para o joaca,un mic antrenament cu aceasta si am rostit puternic: "Expecto Patronum!". Vraja mea functionase,iar o puma superba se contura in aer si il impinse pe unul dintre Dementori cat mai departe posibil. ~Expecto Patronum~, rosti si Bell iar un altul zbura la fel de departe ca cel de dinainte. Se pare ca deja au aparut probleme,sa speram ca le vom rezolva pe toate rand pe rand,iar sfarsitul acestei zile sa fie un triumf convins. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|