Hear the whispers in the dark..
|
11 Jan 2011, 23:22
|||
|
|||
[color="Plum"]-Mie mi se pare ok ca sunt la Cercetasi. Adica puteam sa fiu la orice casa . Dar sa nu fiu la Viperini . Adica mi se pare si aia o casa la fel de ok ca celelalte , dar cei care sunt in ea ma cam sperie . Si nici nu sunt prea prietenosi..
Am spus eu tremurand la gandul ca puteam fi sortata la Viperini. -Da , stiu cum e . Si mie imi era cam frica sa pic la Viperini , dar se pare ca , Cercetasii sunt mai buni pentru mine. Zise Lisa zambind. M-am uitat putin la pisica mea . Torcea frumos in bratele mele . M-am dus si m-am asezat pe canapeaua mare . Mi-am pus pisica pe picioare , iar aceasta se incolacii . Dormea asa frumos . Pisicile erau animalele mele preferate , chiar daca mai zgariau uneori . Eram fericita sa am o pisica , ca animal de companie . "Vaai , ce dulce e !" mi-am spus in gand . Nu sunt modesta deloc ..[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,896 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me | Effy K. Dietrich | 38 | 8,181 |
08 Jul 2011, 16:21 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
A Dark Night | Jack Diggory | 27 | 7,867 |
14 Apr 2011, 12:58 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
Dust and Whispers... | Katya Sokorov | 16 | 4,424 |
19 Aug 2010, 20:06 Last Post: Bell Evans |
|
.Hear.Fear. | Gigi | 1 | 1,463 |
11 Apr 2009, 21:46 Last Post: Letitia Levitski |