O zi friguroasa
|
12 Jan 2011, 13:33
|||
|
|||
-Hei parinti mei trebuie sa imi cunoasca toti prieteni nu?i-am zambit eu,dar ma gandeam cum Ariadne ar rontaia degetele oamenilor sau era doar o gluma stiam ca ar trebui sa ii spui sa nu roada mobila sau ceva."Sper ca e o gluma"am gandit eu.
-Sigur nu se supara bunica ta ca o sa venim?ma inreba Ema pentru a mia oara dar nu eram nervoasa sigur si eu as reactiona la fel ca ea poate chiar mai rau. -Nu o sa se supere,am chicotit eu,e ca oricare alta bunica stand in bucatarie facand prajiturele in forma de oamnei cu ochelari si crosetand.Cred ca ar ciupi-o de obraji pana s-ar inrosi,eu de asta fug mereu cand sunt la ea ori stau inchisa in camera sa jucandu-ma cu pisica acesteia Mia. -Shadow nu mai zbura asa de repede daca te pierzi nu vin dupa tine!am tipat eu catre bufnita mea care dorea sa se dea in spectacol,sigur m-as duce sa o caut doar sunt stapanul ei si nu as dori sa o pierd. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|