A sign of death
|
12 Jan 2011, 16:47
|||
|
|||
...Am observat fapta lui Porrin si m-am repezit' spre el cu bagheta in mana dispusa sa il amenint si daca trebuie bineinteles sa rostesc o incantatie. Dar cand ma vazuse,acesta ii dadu drumul Emei,uitandu-se in directia mea putin cam incurcat,speriat. Dupa ce a facut o mica pauza dupa mica sperietura a rostit pe o voce superioara:
"Se pare ca micuta soimeanca a crescut,nu e asa?" Ooo,nu din nou...am gandit eu nervoasa ... se pare ca iarasi doreste sa ne controleze , dar nu aveam sa ii permitem acest lucru,nu aveam sa il iertam pentru asta!!! Am tras aer in piept pentru a reusi sa imi fac o voce serioasa,dar care totusi sa nu para umpluta pana peste pahar de furie. Am rostit: "Da,asa este,dupa cum vezi!" ~Mda si se poate sti ce ai ajuns?~,spuse acesta razand. Am evitat intrebarea fiindca nu vroiam sa ii spun ca deja sunt Vrajitoare. Apoi l-am intrebat cu ochii incruntati: "Auzi,nu iti forta norocul. Cine e celalalt Devorator?" ~Bine,bine,Charles Lestrange!~ Poftim??? Cred ca glumea...Desi are logica,amandoi au facut cam acelasi lucru... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Death is everywhere | Odette B. Malfoy | 15 | 4,481 |
18 Jan 2012, 15:53 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
The game with death. | Robert Eric Smith | 15 | 3,334 |
28 Sep 2011, 10:52 Last Post: Veronique A. Dupont |