The death book and the secrets around us.
|
12 Jan 2011, 22:00
|||
|
|||
M-am speriat dar am ramas pe pozitii.Cartea asta nu era o carte obisnuita pentru scoala.Era ceva rau.Si trebuia distrus.Oricine vroia sa puna mana pe carte nu o va avea.
-Haideti! am strigat si am inceput sa alergam printre rafturi.Cum aveam sa scapam de acea persoana care vrea Cartea Mortii? -Rose sti vreo vraja de invizibilitate? am intrebat plina de speranta dar fata dadu din cap in semn ca nu.Ginny? am continuat uitandu-ma la cercetasa dar aceasta dadu din cap ca nu speriata.Minunat am pufnit si am continuat sa fug. Dar asa nu mergea.Daca fugeam ne jucam de-a soarecele si pisica.Noi fugim,el dupa noi.Trebuia sa il infruntam si sa aflam mai multe informatii despre carte si apoi sa il infruntam si pe cel care o vrea daca e nevoie. -Opriti-va! am spus iar cele doua s-au oprit speriate. -Haide e in urma noastra! striga Ginny si ma apuca de mana -Nu Ginny!Trebuie sa luptam sau vom fi urmarite.Crezi ca va renunta asa de usor? -Ai dreptate spuse Rose -Bine .. so facem si pe asta spuse Ginny cu jumatate de gura.Toate trei ne-am intors si am vazut cum cineva cu pelerina iese din intuneric... Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,761 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Secrets become dark | Fleur Delacour | 2 | 1,372 |
23 Jun 2011, 16:08 Last Post: Fleur Delacour |
|