The death book and the secrets around us.
12 Jan 2011, 22:00
M-am speriat dar am ramas pe pozitii.Cartea asta nu era o carte obisnuita pentru scoala.Era ceva rau.Si trebuia distrus.Oricine vroia sa puna mana pe carte nu o va avea.

-Haideti! am strigat si am inceput sa alergam printre rafturi.Cum aveam sa scapam de acea persoana care vrea Cartea Mortii?
-Rose sti vreo vraja de invizibilitate? am intrebat plina de speranta dar fata dadu din cap in semn ca nu.Ginny? am continuat uitandu-ma la cercetasa dar aceasta dadu din cap ca nu speriata.Minunat am pufnit si am continuat sa fug.

Dar asa nu mergea.Daca fugeam ne jucam de-a soarecele si pisica.Noi fugim,el dupa noi.Trebuia sa il infruntam si sa aflam mai multe informatii despre carte si apoi sa il infruntam si pe cel care o vrea daca e nevoie.

-Opriti-va! am spus iar cele doua s-au oprit speriate.
-Haide e in urma noastra! striga Ginny si ma apuca de mana
-Nu Ginny!Trebuie sa luptam sau vom fi urmarite.Crezi ca va renunta asa de usor?
-Ai dreptate spuse Rose
-Bine .. so facem si pe asta spuse Ginny cu jumatate de gura.Toate trei ne-am intors si am vazut cum cineva cu pelerina iese din intuneric...

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: The death book and the secrets around us. - by Evelyn Steel - 12 Jan 2011, 22:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Read a book until you go Agnes Marie Lovel 6 1,761 31 Jan 2012, 23:08
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Secrets become dark Fleur Delacour 2 1,372 23 Jun 2011, 16:08
Last Post: Fleur Delacour
  Read a book.... Sophie Bilson 9 2,568 09 Feb 2011, 23:36
Last Post: Shayera Holl
  The last book. Luke Donaghan 45 7,294 02 Feb 2011, 22:00
Last Post: Raizen Isildur
  Looking for an old book Valentino Gaunt 17 2,840 17 Jan 2011, 17:45
Last Post: Raizen Isildur