Thread Closed 
Revederea din codru
12 Jan 2011, 23:18
[Image: bran.jpg]

"Sunt prea multe sa iti povestesc, si acum nu prea este timp. O sa fie un moment in care o sa iti povestesc. Dar nu acum." zise Jasper.
"Acum trebuie sa ne grabim. Tata este in pericol, ai uitat" continua baiatul parca voind sa schimbe subiectul.

Cei doi tacura. Nu se mai auzea nici un sunet. Cei doi se priveau in ochi, pana cand Alice facu un semn ca se da batuta si ca accepta sa plece.

"Pot sa iau pelerina cu mine?" intreba Jasper curios.

Alice a mers pana la pat, s-a asezat in genunchi si baga o mana sub pat. De acolo scoase o cutie de lemn in care se afla o pelerina invizibila. Fata i-o dadu lui Jasper.

"Multumesc." murmura Jasper cand puse pelerina in ghiozdanul pe care il avea in spate. "Acum sa mergem. Vreau sa mergem intr-un anumit loc din Romania. Am de cautat ceva acolo, nu stiu unde, dar stiu de unde sa incep. Castelul Bran. Ultimul castel al lui Dracula." continua Jasper.

Jasper o prinse de mana pe Alice. Atmosfera se schimbase, aerul era mult mai rece. Cei doi nu mai erau in Londra. Se aflau in apropierea castelului Bran.

"Este imens." zise Jasper. "Te rog sa astepti aici, eu merg sa verific daca se afla cineva" continua baiatul in timp ce isi punea pelerina invizibila pe el.
Dupa cateva minute ce trecusera foarte greu, Jasper se intoarse si ii sopti: "Sunt doi vampiri. Unul in castel, iar unul e in temnita. Vreau sa stiu cine e cel din temnita. Acolo mergem prima data."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 00:13
RE: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:15
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 15:45
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 10 Jan 2011, 22:28
Re: Revederea din codru - by Jasper Alexander Moon - 12 Jan 2011, 23:18
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Jan 2011, 23:42
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 00:55
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 20 Jan 2011, 23:18
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 22 Jan 2011, 00:02