Revederea din codru
|
12 Jan 2011, 23:42
|||
|
|||
Aerul intradevar se schimbase era mult mai rece si simteam cum mii si mii de ace de ghiata aproape invizibila imi strapungeau chipul facandu-mi trupul sa se infioare.Castelul era intradevar imens si foarte vechi puteam observa cum peretilor li se sterse culoarea fiind batuti de vanturi si de ploi.Era destul de greu sa patrunzi in castel avand in vedere ca gardurile erau de cativa metri inaltime.Insa Jasper pleca de langa mine pentru cateva secunde ca sa revina imediat dupa un minut.Nu stiam exact ce faceam si mai ales ce cautam acolo,insa aveam incredere in el si mai ales aveam incredere in puterile mele de vrajitoare.
"Sunt doi vampiri. Unul in castel, iar unul e in temnita. Vreau sa stiu cine e cel din temnita. Acolo mergem prima data." L-am privit adanc in ochii ce din cauza luminii ce se pierdea printre norii grei deveneau din ce in ce mai verzi rugandu-l cu privirea sa ne intoarcem pentru ca imi era frica pentru viata lui. "Jasper te rog nu vrea sa patesti ceva nici nu stii cat de rai sunt acesti vampiri putem fi raniti!"I-am spus cu capul in pamant. "Tatal meu este mult mai important decat mine,iar tu nu vei pati nimic stii prea bine ca te voi apara!"I-am zambit fortat incercand sa ma impac cu gandul ca intotdeauna el statea sub semnul pericolului.L-am luat de mana strangandui-o puternic. "Sa mergem!"I-am spus zambindu-i acum din tot sufletul stiind ca nimic nu mi se putea intampla atat timp cat aveam o combinatie fatala alaturi de mine Jasper si bagheta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|