'Cause love is in the air
|
12 Jan 2011, 23:01
|||
|
|||
Rose ma impinse in bratele lui Nate,si am simitit cum ma inrosesc din nou! Ah,o sa mi'o plateasca pentru asta! M'am uitat la ea si am simtit cum ma inmnoi,avea o fata de catelus plouat.
"-Oho,Ginny,stai pe doua!" imi spuse amuzat Nate,iar mie mi s'au urcat nervii la cap. Numai cretinul de Luke imi zicea asa. "-Stii ce? trebuia sa nu ma prinzi! ok? nu ti'a cerut nimeni parerea!" Am tipat,iar Rose se uita la mine de parca ar vrea sa ma stranga de gat. "-Nu am facut decat o remarca!" spuse si el suparat. "-A da? pentru ca mai bine iti tineai gura!" Rose imi dadu un cot in coaste. "-Ginny,taci din gura!" M'am uitat urat la ea suprata si m'am intors spre Nate. "-Stii ce? am crezut ca esti diferita!" Imi tipa in fata,iar vorbele lui dureau. "-Ei bine,imi pare rau ca ti'am dezamgit asteptarile!" "-Ginn,pe tot ce ai tu mai scump,taci din gura!" imi repeta sora mea nervoasa. M'am uitat la el nervoasa si el la mine. Ochii nostrii s'au intalnit,iar privirea lui m'a tinut prizionera cateva secunde. "-Atunci nu stiu de ce imi mai pierd timpul cu tine! am lucruri mai bune de facut!" Am ras si m'am pozitionat in fata lui. "-Asa,fugi ca un las ce esti!" Fata lui se distorsiona si ma privii rece. "-Defapt nu imi pierd timpul cu minorosite ca tine!" Iesii pe usa,iar eu m'am asezat nervoasa pe scaun! "-Ce papucii mei e cu tine? credeam ca il placi!" tipa sora mea in timp ce Alex se uita aumzat la amandoua. "-Rose,nu te mai mintii singura! incerci sa imi deschizi mie ochii,dar tu esti oarba! deschide ochii si o sa vezi ca Alex te iubeste si tu la fel!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|