'Cause love is in the air
|
13 Jan 2011, 00:34
|||
|
|||
La un moment dat intrara si Rose cu Nate,eu stateam pe scaunul meu si Alex pe pat,stiam ca zambeste,doar a vazut'o pe Rose.
Nate se aseza langa mine si nu spuse nimic. Normal ca nu! la ce puteam sa ma astept? Am tacut din gura si i'am privit pe cei doi indragostiti. Le statea asa de bine impreuna. Asta ma facea sa visez,la cum e sa fiu si eu indragostita. Nu am fost niciodata,stateam cu un baiat doar pentru ca il placeam sau voiam sa il amagesc. Dar sa fiu indragostita niciodata. Nate isi puse mana peste a mea si am incercat sa o retrag insa imi stranse mana mai tare. "-Imi pare rau!" imi soptii in ureche,iar eu am tremurat. Atunci am realizat ca eu fusesm devina pentru tot. El nu era Luke,el era special,diferit,nici un baiat cunoscut de mine nu era asa cum era el. Am simiti un gol in stomac,iar inima incepu sa imi bata mai tare. Oare asa e cand te indraogstesti? Adica,eu chiar sunt indragostita de Nate? Am rosit la probabilitatea acestui lucur si am lasat capul in jos. "-Nu,mie imi pare rau-am soptit-nu trebuia sa tip la tine,e numai vina mea!" o lacrima mica,scapase si isi facu drumul spre obrazul meu,apoi in jos spre brabie. Nu voiam sa ma uit in ochii lui,nu voiam sa vad dezamagirea din ochii lui,pentru ca stiam ca ma va durea. Stiam ca oricat as incerca sa neg,eu m'am indragostit de el. Si asta nu schimba cu nimic faptele mele. Alex avea dreptate,trebuia sa deschid ochii mai devreme. Insa acum este prea tarziu. Asta sunt eu si mereu fac lucrurile pe dos,asa ca nimic nu ma mira. Tot ce as vrea,este o a doua sansa,insa sunt constienta ca nu are rost sa sper la una. Probabil Nate,are o iubita frumoasa de varsta lui,nu are rost sa se complice cu o pustoaica de la Hogwarts,care nu stie ce vrea. Un mic suspin imi scapa,si am incercat sa ascund asta de el. "-Ginny,plangi?"intreba el/ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|