'Cause love is in the air
13 Jan 2011, 16:03
Am iesit putin din incapere pe coridor...nu stiam de ce,stiam doar ca vreau sa imi pun ordine in ganduri. Eu nu stiam ce sa fac in legatura cu Alex: eram constienta ca o parte din Jake acum se afla in el,dar de asemenea trebuia sa sesizez si faptul ca el nu era Jake. In gand mi-au venit cuvintele lui Jake in care mi-a spus: "Pastreaza amintirile noastre frumoase cu noi,insa nu iti fie teama sa faci altele noi. " M-am cutremurat la acest gand,inca mi se parea atat de ireal ca eu sa pot sa plac pe cineva...iar pe acest baiat...Oare il cunosteam indeajuns? Stiam doar lucrurile esentiale,dar nu ii stiam sufletul,ceea ce este atat de important pentru mine...nu stiam ce asteptari are de la viata,absolut nimic...

Am respirat lejer apoi am intrat inapoi auzind cateva cuvinte: "Ginny,plangi?" . Era Nate iar sora mea intr-adevar plangea. Of,asa imi venea sa o trezesc la realitate ...dar cum???
Insa nu am reusit sa ma gandesc la ceva cand am observat ca Nate o luase de mana pe sora mea...era atat de romantic.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Rosalie Vivienne Alden - 13 Jan 2011, 16:03