Sympathy for the devil
|
13 Jan 2011, 17:15
|||
|
|||
Nu vroiam sa o las singura pe Bell alaturi de acel Devorator,de acel evadat insa am facut acest lucru fiindca eram sigura ca se va descurca de minune. Sunt sigura ca pana la urma va reusi sa il faca sa ii fie teama de ea. Nu imi placea aceasta schimbare de planuri a lui Tom si Charles insa un lucru era sigur: cei doi vroiau sa lupte individual cu noi,Bell cu Lestrange , iar eu cu Porrin.
Am inghitit in sec facandu-mi loc printre crengile atarnate cu ajutorul baghetei si unei minunate vraji care acum imi era atat de mult de folos. "Lasule,intoarce-te!",am rostit eu mai degraba strigand. Ceva urmarea,cu siguranta. Nu imi raspunse, iar cand a ajuns langa un lac se opri exact in fata lui si spuse: "Gata, Mrs. Rose,vreau sa te vad de ce esti in stare.Ucide-ma..!" ---Asta daca poti---,am reusit eu sa patrund in mintea lui si sa ascult ce gandea. "Sigur ca pot,dar nu vreau!" Acesta ramase uimit de reactia mea,el nu stia inca faptul ca ii pot citi gandurile. ~Cum adica nu vrei?~ "Nu vreau!!! Vei suferi pana la sfarsitul vietii tale...asta in Azkaban,Mr. Porrin!" Am pus accent pe ultimele doua cuvinte care erau clar in semn de batjocora. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|