~Smile in your sleep~
|
13 Jan 2011, 17:27
|||
|
|||
[color="Plum"]Ce vis frumos.. Mda , e 2 noaptea si eu am avut un vis frumos si acum m-am trezit . Palpitant .
"Sper sa mai pot dormi.. " am spus in gand rotindu-ma in pat de cateva ori . Am asteptat 5 minute , am asteptat 15 , am asteptat jumatate de ora , dar nimic. M-am ridicat din pat . Aveam o pijama de vara , dar nu-mi era frig deloc . Era perfect , chiar daca era iarna. Mi-am luat pelerina , nu stiam daca pe coridoare era mai frig decat in casa Cercetasilor , dar am luat-o pentru orice eventualitate . Mi-am luat si cartea de vraji si am plecat . "Ce-ar fi sa ma duc pana la biblioteca ?" mi-am spus. "Da , chiar! Sa ma duc pana in sectorul interzis. Si-asa nu am mai fost de mult! Si poate ma mai intalnesc cu cineva.." . Mi-am continuat drumul pe coridoare pana cand am ajuns in fata bibliotecii . Am deschis incet usa mare . Nu se auzea nimic . O liniste de mormant ma invaluia . Am mers inainte prin intuneric . "Ce ciudat e sa fii singur la ora asta .."[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Feel the pain behind your smile | Bell Evans | 6 | 1,568 |
19 Jun 2011, 18:48 Last Post: Bell Evans |