The death book and the secrets around us.
|
13 Jan 2011, 19:12
|||
|
|||
-O sa platesti pentru asta!! striga el ridicandu-se si apucandu-se cu mainile de cap.
-Ahh nu ma deranja daca nu mai aflam nimic am soptit uitandu-ma la Rose care il privea cu atentie. -AFARA! striga el Afara sau voi arunca blesteme pana va nimeresc! striga el ridicandu-si bagheta exact unde stateam noi. Am inceput sa respir mai greu,oare chiar stia ca eram acolo sau doar isi indreptase bagheta instinctiv!? M-am uitat speriata la Rose si la Ginny,amandoua erau de-a dreptul ingrozite. -Trebuie sa iesim altfel nu vom afla nimic! am soptit aspru iar Rose dadu usor din cap in acelasi timp cu Ginny. Mi-am luat inima-n dinti si am spus pe o voce hotarata: -Foarte bine si am iesit de sub pelerina , singura.Cand iesisem le facusem un mic semn fetelor sa astepte. -Trebuie sa ai curaj.Ori asta ori esti foarte proasta si esti gata sa mori spuse el ranjind.Sincer nu eram gata sa mor,nu inca. -Nu chiar.Ce vrei sa faci cu asta? am intrebat aratand spre carte -Eu pun intrebarile aici. spuse el pe o voce rece -Sti ca pot face o vraja si cartea va putea sa ia foc.Chiar daca ma omori nu vei putea sa o faci la loc am spus rece. -Foarte bine.Ce vrei sa sti? -De ce vrei sa iti creezi o armata!?striga Ginny din spatele meu si am observat ca ea si Rose iesisera de sub pelerina cu expresii hotarate pe chip. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Read a book until you go | Agnes Marie Lovel | 6 | 1,757 |
31 Jan 2012, 23:08 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Secrets become dark | Fleur Delacour | 2 | 1,370 |
23 Jun 2011, 16:08 Last Post: Fleur Delacour |
|