O vizita in lac
|
13 Jan 2011, 20:34
|||
|
|||
Eram in trecere pe langa lacul ce de atatea ori imi fusese un bun confident.L-am privit prelung tragand o gura mare de aer in plamani simtind cum intregul trup mi se infioara cand mirosul dulce al lacului imi invada narile.Imi aminteam de zilele cand tot ce faceam era sa stau cu picioarele pe iarba rece si cruda privind cerul plin de stele.Insa in fata mea o fata se apropiase foarte tare de lac,instinctiv am vrut sa ii strig sa se indeparteze de el deoarece malul era destul de instabil si oricand puteai sa cazi.Atunci am clipit ca apoi sa nu o mai zaresc.Aceasta se afla in apa zbatandu-se sa se mentina la suprafata.Intregul meu trup incepu sa intre in panica,primul meu instinct fu sa strig dupa ajutor,insa eram foarte departe de castel si nimeni nu era prin apropiere asa ca ar fi fost inutil asa ca am inceput sa alerg cat de repede pot.Am ajuns in fata lacului privind speriata reusind sa o observ pe fata ce se forta sa stea cu ochii deschisi zabatandu-se pentru propria viata.Mi-am dat repede roba jos si papucii sarind in apa.In momentul in care trupul meu atinse apa am simtit cum apa rece imi strapungea intreaga fire.Insa nu m-am gandit la durerea provocata de apa,ci am inceput sa inot catre fundul lacului.Am intins mana prinzand fata de roba tragand-o spre mine.M-am ridicat cu greu la suprafata impingand-o pe ea pentru a reusi sa ia o gura de aer.Intr-un final am iesit din apa asezand-o pe ea pe roba mea uscata.Am inceput sa ii lovesc pieptul usor cu miscari regulate pentru ca ea sa poata sa scoata afara toata apa pe care o inghitise.Intr-un final aceasta trase o gura mare de aer.I-am zambint spunandu-i.
"Cum te simti?"Insa aceasta era destul de ametita incercand sa imi descifreze trasaturile fetei. "Incearca sa respiri totul s-a terminat acum esti in siguranta!"I-am zambit in timp ce ma incaltam cu papucii ce mii lasasem pe uscat. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O vizita in lac - by Georgia Harris - 13 Jan 2011, 13:30
Re: O vizita in lac - by Alice Swan - 13 Jan 2011, 20:34
Re: O vizita in lac - by Georgia Harris - 16 Jan 2011, 23:50
Re: O vizita in lac - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 16:40
Re: O vizita in lac - by Georgia Harris - 22 Jan 2011, 00:53
Re: O vizita in lac - by Alice Swan - 22 Jan 2011, 16:57
Re: O vizita in lac - by Georgia Harris - 26 Jan 2011, 00:02
Re: O vizita in lac - by Alice Swan - 26 Jan 2011, 16:55