Just let me try.
|
14 Jan 2011, 00:53
|||
|
|||
Am ascultat cuvintele Astropufei si m-am amuzat putin. Am chicotit observand ca este foarte interesata de povestile mele,amintirile mele din Padurea Interzisa. Am zambit dupa care am rostit inca cu surasul pe buze:
"Ei...vezi tu...amintiri placute nu prea am,mai mult groaznice,periculoase. Desi sunt si cateva dragute. Cum ar fi cand am ajuns prima data aici,m-am plimbat dand peste tot felul de creaturi care s-au dovedit inofensive,cand am venit cu verisoara mea aici ca sa vada si ea cum este in Padurea Intunecata. Si o amintire pe care nu o voi uita niciodata este acea cand am fost cu Jake aici. A fost o zi minunata,plimbandu-ne printre atatea pericole dar ma simteam in siguranta fiindca el era alaturi de mine. Iar bineinteles ca am si altele periculoase...Cand am fost cu Ema sa ne luptam cu Porrin , cel care l-a ucis pe Jake. Au fost ore infernale in sir cu riscul de a fi omorate in orice moment...insa se pare ca am trecut si peste asta.!Dar tu? Tu ce imi poti povesti?" M-am rusinat imediat dandu-mi seama ca am fost ridicola,am vorbit prea mult si nu am lasat-o pe Alice sa imi spuna ceva despre aventurile ei prin Padurea Interzisa...sau poate chiar la lac,unde ne aflam noi acum. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|