'Cause love is in the air
14 Jan 2011, 13:02
"-Ginny,fa ceva!" imi spuse Rose,insa nu reuseam sa ma concentrez pe asta. Totul acum mi se parea de pe alta lume,din alta viata. Acum eram undeva in trecut,cand aveam 5 ani si eram la spital,cand bunica mea a murit.Priveam in gol si imi aduceam aminte toate acele momente grele,acele momente cand tipam si plangeam ca o vreau pe bunica inapoi,acele clipe in care mama trebuia sa ma tina cu forta sa nu ma arunc in groapa in care bunica se scufunda incet,incet.
Legatura dintre mine si bunica era una foarte speciala,pentru ca aveam puterea ei,aveam darul telekineziei,puteam muta obiectele cu mintea,copii de varsta mea ma credeau o ciudata atunci,numai bunica ma intelesese,imi aratase cum sa ma controlez,si imi fusese cea mai buna prietena.
Imi readuse increderea in mine,si ma facuse sa ies din nou in lume. Ea era ca o a doua mama pentru mine.
Inapoi in prezent,acum Nate ma apuca incetisor de mana sanatoasa si ma puse pe sacun.
"-Ginny,nu inteleg cum ai reusit sa spargi geamul!" spuse el nedumerit,in timp ce uda un pic de tifon cu rivanol si incepu sa tamponeze usor ranile.
Am strambat din nas cand ustureala imi ajunse pana in maduva oaselor.
Cat am fost in coma am avut ocazia sa vorbesc cu ea,cu bunica mea,m'am simtit asa de bine,acum parca nu as fi vrut sama trezesc,sa raman acolo cu ea.
Sa,fie alaturi de mine,sa ma imbratiseze cand imi e greu,sa imi sterga lacrimile cand plang,si sa imi mai spuna macar odata ca e mandra de mine. Sa imi spuna asta asa cum facea cand era in viata.
Cateva lacrimi amare imi brazdara chipul,iar privirea imi era indepartata. Imi era atintita spre Nate,dar nu ma uitam la el,priveam in gol.
"-Ginny,pentru numele lui Dumnezeu te doare mana? spune'mi ca tamponez mai usor!"
Nu i'am raspuns,l'am lasat sa isi continue treaba iar mi'am contiunat calatoria printre amintiri. Nu intelegeam de ce imi faceam rau singura,pur si simplu nu puteam controla fluxul de amintiri.
La sfasit am cedat tensiunii si m'am aruncat in bratele lui Nate si am inceput sa plang. Mii de suspine imi ieseau din gat,iar sughituri se repetau la nesfarsit
Nate incerca sa ma alinte,insa durerea din suflet nu se vindca,timpul trece dar ranile raman.
"-Ginn,te rog spune'mi ce s'a intamplat!" intreba el frustrat ca nu ii raspundeam.
"-Nu mai suport,nu vreau sa mai traiesc,vreau,vreau sa fiu langa ea intelegi?" El se uita la mine derutat si ingrozit in acelasi timp.
Rose de langa mine,plangea in bratele lui Alex,si am stiut ca poate au o sansa la iubirea lor.
Acum Nate sta cu mine doar din mila,sunt doar o adolescenta nebuna,care sparge geamuri si plange pentru un motiv pierdut.

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Ginny Anne Alden - 14 Jan 2011, 13:02