'Cause love is in the air
|
14 Jan 2011, 13:16
|||
|
|||
Observand-o pe sora mea atat de departe de noi,probabil in alta lume fiindca am putut sa imi dau seama ca nu este printre noi cu gandurile si nici cu sufletul am patruns din nou in mintea ei. Cand am vazut cata durere exista prin acele locuri,acele amintiri vroiam sa plec acolo dar ceva ma tinea parca legata cu o sfoara invizibila. Ginny era foarte suparata,plangea si plangea,nu am putut sa nu incep sa plang la vederea memoriilor ei si la sunetul ei sfasietor pe care il scotea din adancul sufletului, Sora mea plangea aproape ca mine,ma simteam de parca imi auzeam propriia-mi voce intr-un ecou,doar ca mult mai puternic,acum mult mai dureros. Am inceput sa plang fara oprire. Daca m-ar intreba cineva de ce plang nu as putea,pur si simplu nu as avea cum sa explic asemenea lucru. Alex ma lua in brate observandu-mi disperarea si sincer in acest moment nici macar nu imi trecea prin gand sa il indepartez de mine. El doar ma consola,ma tinea atat de strans in brate de parca aveam impresia ca nu ar fi vrut sa imi dea drumul vreodata. Dupa atat de mult timp...prima oara...ma simteam din nou..in siguranta,intr-una dureroara,dar stiam ca era siguranta...
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|