'Cause love is in the air
|
14 Jan 2011, 13:25
|||
|
|||
Uneori viata e frumoasa,alte ori e o curva,cu mine poate ca nu a fost niciodata roz,insa am stiut cum sa trec peste.
Numai ca acum,acum totul e diferit,incerc din rasputeri sa imi revin si nu pot. Am strans atata durere ce am incercat sa o ascund. Incat acum am cedat. Am cedat si nervos si psihic. Am strans si mai tare coprul lui Nate,ma agateam de singurul lucuru care ma putea readuce la realitate acum. El ma legana si imi soptea cuvinte linistitoare. Parea ca ii pasa de mine,dar stiam ca ii este doar mila,si asta durea,durea al naibii de tare,durea pentru ca eu il iubeam,la dracu! Recunosc il iubesc ca o nebuna. De cand l'am vazut prima oara ceva in mine s'a schimbat. Inima mea il cerea pe el. Il cerea pe el,pe acest baiat necunoscut,dar totusi atat de cunoscut. Am suspinat si mai tare,si mi'am afundat mai mult capul in pieptul lui. Nu voiam sa il pierd,insa stiam ca asta este ultima mea sansa de a fi impreuna cu el. "-Te rog nu pleca!" am spus ragusita. Speram sa nu ma respinga,speram sa stea aici cu mine. "-Nu plec nicaieri,nu pana nu imi zici tu sa plec!" Am continuat sa plang in bratele lui. Totul imi era neclar acum,parca vedeam in ceata. Voiam sa se termine odata toate astea si sa fim fericiri cu totii! Vreau sa nu existe acel "dar" care sa ne desparte. Il voiam pe el cu toata fiinta mea! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|