O zi friguroasa
|
14 Jan 2011, 20:51
|||
|
|||
- Imi place aici...sopti Ema,Ador locul asta. Mi se pare special numai prin linistea sa.Si mie mi se parea chiar foarte fain locul nu o mai vazusem pe bunica mea deloc,era si linsite unde rar gasesti la scoala Hogwarts.
-Da este foarte frumos aici,liniste aer curat,am inspirit eu puuternic.Si foarte multa liniste unde la scoala noastra rar gasesti,am ras eu impreuna cu Ema. -Oare mai avem mult?,am adaugat eu sigur ca ar fi trebuit sa stiu unde este drumul dar era cam a doua oara cand veneam aici deoarece era departe de casa unde locuiesc eu impreuna cu parintii mei,am ajuns la rau doar plimbandu-ma fara sa imi dau seama pe unde merg sau sa ma gandesc ca ma indepartez foarte mult de casa.Ma bucuram ca matusa Emei locuia in apropierea bunici poate aveau sa devina prietene bune sa se intalneasca una la alta facand prajiturele impreuna sau crosetand sosete povestind despre nepoatele lor adica noi. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|