'Cause love is in the air
|
14 Jan 2011, 22:03
|||
|
|||
Deodata usa se deschise,si in cabinet pasii o blonda superba cu picioare foarte lungi,imbracata intr'o fusta neagra foarte scurta si un top roz. Mesteca gumasi se indrepta spre mine si Nate.
"-Nate iubitel,pot stii si eu de ce o tii pe ea in brate si nu pe mine?" intreba ea crizata. El se incorda,si ma stransa mai tare in brate. Atunci cerul s'a prabusit peste mine,el avea o iubita stiam asta,si totusi mi'am permis sa sper,mi'am permis sa sper ca el va sta cu mine,mi'am permis sa sper ca ma iubeste la fel de mult pe cat il iubesc si eu. Dar ca deobicei m'am inselat,m'am inselat amarnic. "-Jannete,ce dracului cauti aici?" Intreba Nate iesit din minti. Nu intelegeam de ce,nu ar trebuii sa imi dea drumul sa se duca la ea si sa o sarute? Sa o stranga in brate si sa ii spuna ca o iubeste? Atunci de ce inca bratele lui imi incatusau trupul. Nu intelegeam de ce. "-Phm,daca nu imi spune Jane ca sunteti aici,nici macar nu stiam unde esti! nu inteleg de ce nu imi vorbesti! Te iubesc Nate! intelegi? esti sufletul meu perche,nu poti nega asta. BUM! Inca o lovitura pentru mine,citisem cand eram mai mica,o carte despre sufletele pereche,acestea cand se intalneau stiau imediat ca le e perechea. Era o iubire ce depasea limita intelegerii. Cum puteam sa stau eu in calea unei iubiri ca asta? Cum puteam sa distrug doua suflete doar ca al meu sa fie intreg? Nu,nu eram atat de egoista. "-Jannet,nu stii ce vorbesti!" Alex avea pumnii inclestati,iar Rose sa uita ingrijoata cand la el,cand la mine,cand la Nate. "-Oh ba da fratioare,stiu prea bine despre ce vorbesc! Nate este sufletul meu pereche si nu am de cand sa il las sa imi scape printre degete!" Am incremenit,si un nou val de durere imi invada trupul si inima. Mi'am retinut lacrimile si mi'am muscat limba atat de tare ca sa nu plang,incat am simtit gustul sarat al sangelui. Nate,imi dadu drumul usor,si eu am simtit cum ma prabusesc,cum toata lumea mea cade,se destrama,se sparge in mii de bucatele ca un cristal. "-Jannete,intelege nu sunt sufletul tau pereche!" Ea se uita la el amuzata si ii puse o mana pe piept. "-Oh,nu fi asa de irascibil iubire! stiu ca ma iubesti!" Si il saruta. Atunci nu m'am mai putut abtine,o lacrima imi cazu pe obraz,si atat. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|