'Cause love is in the air
14 Jan 2011, 23:28
Ma simteam atat de bine alaturi de Alex si puteam sa citesc in privirea surorii mele ca si ea se simtea perfect langa Nate,insa...usa se deschise si cineva intra sa rupa momentul acela magic,mirific. Mi se parea o persoana..cam vulgara sincer. Am ascultat incremenita tot ce abera' si cand am auzit ca i-a spus : "fratioare" lui Alex am ramas BUM! Nu pot sa cred... ce mai incurcatara..in ce incurcaturi ne-am bagat eu si Ginny ... Sau nu..Cum puteam sa gandesc asa? Ma bucur ca sora mea are ocazia sa fie fericita..si poate si eu intr-o masura mai..echilibrata. Acea fata observand ca Nate nu o baga in seama se apropie de sora mea si o trase de umar. Ginny scoase un tipat : o luase fix de acea mana care ii era accidentata. Aceasta incepu doar sa rada cand vazu ca rana surorii mele s-a agravat incepand sa curga sange din nou. M-am uitat la Alex incercand sa ii cer deja scuze deja pentru ceea ce am de gand sa fac.

"Auzi ...fetito!"
~Ha,ce vrei tu? cine esti? Aaa,esti probabil aia a lu frate-meu?~
Am privit-o cu dispret dupa care am apucat-o de brat fiindca ma trata cu spatele ceea ce dovedea educatia ei...nu semana deloc pe Alex,absolut deloc.
~Ce vrei,nebuno?~,spuse ea descreirata.
Ginny mai avea putin si planga de durere,insa se abtinu..mandria pe care o mostenisem noi...Se vedea efectul.
"Cine e nebuna,tupeisto?" si i-am dat o palma cu adevarat asurzitoare. Cred ca ii pocneau urechiile acum,dar pana la urma ce imi pasa mie? Sunt sigura ca Nate si Alex imi vor multumi la un moment dat. Desigur,cand le vor trece socul. Fata palida a fetei se inrosi intr-o secunda. Aveam un zambet malefic pe chip,cum numai eu si sora mea il aveam.

OOC:>Smile

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Rosalie Vivienne Alden - 14 Jan 2011, 23:28