'Cause love is in the air
|
14 Jan 2011, 23:58
|||
|
|||
Rose o plesnii pe acea blonda,care pentru un moment se uita socata la sora mea,apoi se arunca in bratele miorlaind ca o mata ranita.
"-Nate,cum ii permiti sa dea in mine?" se mioralii ea varsand lacrimi false. Sange imi curgea de la rana si cu greu ma abinteam sa nu plang si sa tip de durere si frustrare! imi venea sa o iau de par si o sa tarasc prin toata incaperea. Mi'am ridicat mana bandajata si am vazut cum pansamentul era imbibat cu sange,iar din el inca picura pe podea. La vederea lui mi s'a intors stomacul pe dos,si era cat pe ce sa vomit,dar am tras adanc aer in piept si am privit scena din fata mea. Acea Jannete se retrase din bratele lui Nate,si se indrepta spre sora mea. O lua de par si ii trase capul in jos. "-Acum cine mai e cea tupeista? nu inteleg cum ai avut tupeul asta nebun,sa ma lovesti!" tipa ea. Alex se ridica si ii trase o palma suroii lui si o lua in brate pe Rose. "-Nici odata,dar niciodata sa nu te mai atingi de ea Jannete,ca eu cu mana mea te omor!" pusese atat venin in vorbele lui incat m'am cutremurat. Jannet se uita uimita la el,apoi incepu sa rada ca nebuna. Se indrepta spre mine. Cand ajunse in fata mea imi trase o palma de imi intoarse capul,nu m'am plans o durere in plus nu mai conta. "-Si tu cine dracu mai esti,de stateai in bratele iubitului meu?" se ratoii ea la mine,improscand aerul cu saliva. Capul imi bubuia,si o rafala de nervi imi inunda corpul. "-Nu cred ca are importanta,asa ca ai face bine sa te retragi,pentru binele tau!" Incepu din nou sa rada si ma privii cu dispret. "-Pentru binele meu,nu esti decat o pustoaica care vrea sa faca pe dura,si Nate nu va fii niciodata al tau! ai inteles?!" "-Incetati,nu sunt un obiect!" tipa Nate exasperat incercand sa ne separe. "-Nu te baga!" am tipat amandoua in timp ce socteam fulegere din priviri. M'am indreptat spre ea si am plsenit'o pe celelat obraz,acesta inrosinduse,ea imi fulgera privirea,apoi tot ce am stiut e ca m'am trezit trantita de peretele de vis-avi si am cazut pe podea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|