Here we go again.
|
15 Jan 2011, 18:16
|||
|
|||
Eveline observa ca Bell era prost dispusa si ii injura mental pe cei doi care ii stricasera dispozitia.
-Si acum ce facem? intreba Ronnie cu o voce obosita -Ce vreti voi replica Bell usor. Eveline o analiza pe Derya care se uita prin bucatarie.Distinse ca era anul I pentru ca nu o mai vazuse inainte. -Deci Derya.Cum ti se pare Hogwarts? intreba Ev incercand sa faca conversatie. -Minunat.Este dea dreptul superb spuse ea iar Ronnie chicoti -O sa te acomodezi repede spuse Ev in timp ce Ronnie isi dadea ochii peste cap.Nu se putu abtine si chicoti. -Stiu.Voi in ce casa sunteti? -Eu sunt la Cercetasi iar Bell este sefa de casa tot la Cercetasi.Ronnie e la Vipereni spuse Ev zambindu-i lui Ronnie apoi uitandu-se la Bell care era ganditoare. -Bell .. pot vorbi cu tine? intreba ea indepartandu-se de Derya si Ronnie care discutau aprig despre casele de la Hogwarts. -Sigur .. sigur spuse Bell si fetele se indepartara usor. -Uite stiu ca nu e treaba mea dar .. daca crezi ca iti va fi mai bine daca vei vorbi cu cineva atunci eu sunt aici sa sti.Nu sunt tocmai persoana potrivita banuiesc dar ... spuse Ev chicotind si uitandu-se in ochii lui Bell. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|