Hey
|
15 Jan 2011, 21:11
|||
|
|||
Stiu ca toti aveti nevoie de o explicatie. Cel putin o explicatie si cateva cuvinte pentru lipsa activitatii mele pe acest forum, chiar daca sunt admina, si pe mess de asemenea. In special vreau sa-mi cer scuze in fata lui Raizen, pentru ca s-a intamplat intr-un moment ca asta. Daca vrei sa cauti alt admin. Nu am nimic impotriva. Chiar sustin acest lucru avand in vedere ca nu stiu cat timp imi va lua sa revin. Si stiu ca o sa dureze o perioada de timp considerabila. Si o sa-ti fie foarte greu singur. Sincer, chiar ti-o recomand pe Sinzi. Faceti o echipa formidabila si stiu ca forumul va avea numai de castigat. Sa nu te indoiesti niciodata de deciziile tale.
Nu va pot spune motivul. Nu ma tine inima. Si nu e genul meu sa ma plang. E de datoria mea sa sufar, avand in vedere ca numai eu inteleg prin ce trec, iar voi spuneti ca stiti cum e sau va dati seama cum ma simt, desi nu e deloc asa. Inteleg ca o spuneti din mila pentru ca ma cunoasteti, dar cuvintele goale ma lasa de obicei rece. De aia nu o sa incep sa-mi scriu drama aici. Nu vreau sa intelegeti gresit ca nu apreciez gestul si atentia voastra. Desi probabil asta va trece prin minte acum. Pur si simplu nu am nevoie sa ma compatimiti avand in vedere ca nu treceti prin momentele astea si deci habar nu aveti cum ma simt cu adevarat. Sa trec la subiect fara sa mai bat campii prea mult. Trec printr-o perioada nu grea, ci pur si simplu sfasietoare. Saptamana asta m-a schimbat complet nu numai ca om, ci si la caracter. E de datoria mea sa va zic ca nu am parasit forumul, sau nu mai intru din nepasare. Si celor care au incercat sa ma bage in seama pe mess si nu le-am raspuns, nu o luati personal. Ar fi gresit sa credeti asta si chiar va multumesc. In ultimul rand vreau sa-i multumesc Hahalinei, aka Ginny Malfoy. Hahi, habar n-ai ce au insemnat mesajele alea pentru mine si nu am cuvinte ca sa iti multumesc indeajuns. Pur si simplu iti multumesc din tot sufletul. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Hey - by Kennya Allen - 15 Jan 2011, 21:11
Re: Hey - by Ginny Anne Alden - 15 Jan 2011, 21:34
Re: Hey - by Bell Evans - 15 Jan 2011, 22:13
Re: Hey - by Alice Morris - 15 Jan 2011, 23:03
Re: Hey - by Ginny Malfoy - 16 Jan 2011, 00:02
Re: Hey - by Raizen Isildur - 16 Jan 2011, 01:57
|