'Cause love is in the air
15 Jan 2011, 19:43
Alex ma tinea inca in brate dar eu dadeam din maini uitandu-ma fara sa pot face nimic la durerea ce i-o provoca surorii mele. Alex se uita malitilos la sor-sa,era clar ca nu o inghitea deloc,iar Nate privea foarte suparat catre cele doua fete. Stiu...am patruns in mintea sa...si stiu ca doreste sa o distruga pe fata aia in acest moment,insa nu putea din consideratie pentru Alex,cel mai bun prieten al sau. Desi stia ca o uraste..totusi...nu putea fiindca pana la urma cu siguranta s-ar supara. M-am uitat la baiatul care inca ma tinea atat de strans si de protector in brate gandindu-ma ca el imi da voie sa fac ce vreau cu ea,mai ales dupa cuvintele ce i le-a spus m-am convins compet. Sora mea statea trantita intr-un colt,era ranita atat fizic cat si sufletesc si acea 'fata' sa fie sigura ca nu voi lasa lucrurile asa. Inca ma durea si pe mine fata pentru palma care mi-a dat-o. Mi-am mutat privirea catre Alex si l-am intrebat razbunator:
"Este Incuiata? Atat vreau sa stiu.!"
~Da,asa e!~,aproba el cu un zambet nestiind saracu' ce va urma.
M-am indreptat spre ea incercand sa ii spun de vorba buna sa o lase in pace pe sora mea , insa se parea ca nu intelege si mi-a dat o palma.
"Tu ai vrut-o!!! Crucio!"
Simteam cum fata incerca sa protesteze la cate lovituri primise astazi insa nu mai avea timp speriindu-se de strigatul de durere a fetei. Asa aveam sa o las timp de cateva minute.. Sa simta cum e sa te doara cu adevarat asa ceva.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Rosalie Vivienne Alden - 15 Jan 2011, 19:43