|
'Cause love is in the air
|
|
15 Jan 2011, 21:04
|||
|
|||
|
Mana mea statea intr'un unghi ciudat,iar de pe frunte imi cadea ceva lipicios pe obraji,am pus mana si m'am sters apoi cand am privit'o am vazut ca era sange.
Nate,aluneca langa mine si facu o vraja ce imi inchise rana de la cap,apoi usor ma ridica de pe jos. Si'a pus un brat pe talia mea si o mana mi'a pus'o dupa gatul lui. Sora mea a incercat sa o lamureasca pe Jannet sa o lase balta insa ea era de neclitntit,si atunci a facut ceva wow! Sora mea a scos bagheta si a folosit Crucio pe ea. Toti ne uitam la ea uimiti si in acelasi timp fericiti ca o putea face pe acea fata sa inteleaga odata ca nu e mare regina. A oprit blestemul asupra ei,iar ea era in genunchi tusind. Sora mea se uita la ea cu o ura nemarginita,voia sa imi mai zica cateva dar Alex a luat'o in brate. "-Rose las'o nu merita!" Nate se duse langa ea si am simtit ca mi se rupe inima,cum am putut sa uit ca sunt suflete pereche? A ridicat'o de pe jos si a mers cu ea spre usa,au iesit amandoi pe hol inchizand usa in urma lor. Atunci tot sensul meu in viata a disparut,cum puteam sa continui fara el? cum puteam sa imi imaginez viata fara el? Va fi un iad! O ultima lacrima cazu pe obrazul meu si am inchis ochii. ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: YotrHop.gif]](https://i.imgur.com/YotrHop.gif)