'Cause love is in the air
15 Jan 2011, 21:18
Priveam in urma dupa Nate si imi venea sa ma duc sa ii mai dau o palma si acelui baiat insa am hotarat ca imi sunt de ajuns micile altercatii. M-am saturat,chiar m-am saturat,eram obosita,lipsita de vlaga..imi venea sa ma duc sa ma odihnesc insa cum puteam sa uit ca sora mea inca se simtea rau? Cum puteam sa uit ca acum se simtea si mai rau fiindca Nate plecase cu mahalagioaica aceea. Si totusi..nu stiu de ce,dar am impresia ca Nate va scapa definitiv de ea acum. Am incredere in el fiindca stiu ca o iubeste pe Ginny cu toata puterea pe care o poate emana sufletul sau. Si chiar daca Ginny inca nu si-a dat seama in curand va intelege totul,in curand va sti ca o iubeste doar pe ea.

Am stat cateva minute uitandu-ma la sora mea,apoi la Alex,apoi la usa si mi-au dat lacrimi in ochi. Abia ma abtineam sa nu le dau frau liber sa iasa din ochii mei negri,insa am reusit. Si fata mi s-a inseninat cand l-am vazut pe Nate intrand pe usa.

~Gata,am terminat..A fost greu pentru ea si plange,dar totusi a inteles.!~
Am patruns in mintea lui si gandea acest luru : <<< Ce sa fac daca nu o iubesc pe sora lui Alex ? Ce sa fac daca o iubesc pe sora lui Rose...? Cum sa fac sa vorbesc cu Ginny direct despre ceea ce simt?>>>
Am zambit apoi am rostit:
"Nate,toate acele raspunsuri le gasesti doar in adancul sufletului tau,numai acolo vei gasi cheia spre sufletul ei...numai de acolo vei afla ce e dragostea cu adevarat!"
Nate se uita la mine mirat...si-a dat seama ca am reusit sa patrund in mintea lui...
Ehh,soarta!

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Rosalie Vivienne Alden - 15 Jan 2011, 21:18