|
'Cause love is in the air
|
|
15 Jan 2011, 21:41
|||
|
|||
|
Acum timpul trecea din ce in ce mai greu acum,minutele parca erau ore,iar orele zile. Ma uitam absenta pe pereti incercand sa imi distrag atentia de la el,incercand sa il uit,nu puteam plange dupa el toata viata.
Usa se deschise brusc si nevenindu'mi a crede,Nate intra inapoi in cabinet. Ne spuse ca fusese greu sa o convinga,ca plangea si etc,dar cu mine cum ramanea? eu nu plangeam. Am incercat sa nu privesc in acel loc,dar ma atragea ca un magnet,asa ca am riscat o privire si am ramas uimita sa observ ca sa uita la mine,se uita la mine da parca nu ma vazuse de secole. M'am inrosit toata si mi'am indreptat privirea spre altceva. Trebuie sa imi reamintesc ca el era cu blonda aia deci nu aveam nici o sansa. Am reusit cu greu sa imi retin lacrimile si am clipit des ca sa nu le las sa dea pe afara. El se indrepta spre mine si imi apuca mana strangand'o incet. "-Ginny,trebuie sa vorbim!" imi spuse el incet. De ce? de ce insista sa vrobim? nu vedea cat rau imi face? nu vedea cat de mult ma doare sa stiu ca el e du aia? "-Nate,de ce insisti? te rog,n.nu pot,nu vreau!" se uita trist la mine si lasa capul in jos. Uram sa il vad asa dar nu intelegeam de ce facea asta. "-Ginny de ce nu intelegi ca te.... OOC: ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: YotrHop.gif]](https://i.imgur.com/YotrHop.gif)