Dark Lord of the Ring
|
15 Jan 2011, 23:31
|||
|
|||
Am iesit din dormitor si ma plimbam acum pe coridoarele pustii. Era deja atat de intuneric,perfect pentru ceea ce va urma! Nu aveam cum sa nu ma gandesc daca vom scapa sau nu din aceasta poveste. Si totusi de cate ori am trecut pe langa moarte,aceasta va fi din nou o ocazie de a repeta experienta aceea oribila. Am inghitit in sec amintindu-mi ca si Bell va veni cu mine,imi era atat de teama ca nu ne vom mai intoarce aici,imi era atat de frica pentru faptul ca vom lasa atat de multe in urma... Si totusi mi se parea ca merita, mi se parea ca merita efortul de a opri acest sir de nenorociri. Am rostit "Lumos" pentru a-mi face lumina in cale apoi am cazut pe ganduri,de fapt in ultimul timp eram atat de devastata de cele intamplate incat...nu aveam cum sa nu imi amintesc acel moment.
~~~Amintire~~~ Ma aflam dupa un copac imens de langa lac,coroana sa era atat de trecuta de vreme,atat de veche, simteam la fiecare secunda in care il atingeam ca va cadea peste mine insa nici macar acest lucru nu mai conta..principalul era sa ascult dicutia celor doi Devoratori. Lestrange: Deci nu te-a urmarit nimeni,nu-i asa? Porrin: Chiar ma crezi atat de prost? Bineinteles ca nu. L: Haide,spune-mi si mie...pe cine ai ucis pentru a face..asta? P: Chiar mai conteaza? Ideea principala este urmatoarea: trebuie sa ascundem acel 'ceva' intr-un loc in care nimeni nu si-ar baga nasul. Si gandeste-te ca mai am de facut vre-o cinci astfel de...chestii. L:Ce? Dar pentru ce? P: Nu mai pune intrebari stupide si asculta...Padurea Interzisa. Acolo nu isi va baga nimeni nasul si mai ales pentru a cauta asa ceva. L: Ai uitat de micile noastre curajoase.. P: Atata timp cat nu au auzit nimic nu au cum sa afle!,spuse Porrin pe o voce de gheata care emana doar teroare in jur. L: Si unde ai ascuns Horcruxul? In ce obiect? Se vedea ca Porrin avea incredere in Lestrange fiindca scoase un inel absolut superb,de un negru asemenea abanosului . Acesta straluci la lumina lunii si imi dadea de inteles ca acolo se afla un suflet pierdut.. Va trebui sa ii povestesc lui Bell! Acum! ~~~Revenire~~~ Puteam sa imi dau seama ca cercetasa ma va sprijini imediat in aceasta poveste. Am ajuns in fata salii unde se afla si aceasta ma intreba daca sunt gata. Am dat din cap in semn de aprobare apoi am adaugat: "Da,sunt gata! Nu stiu daca vom mai scapa cu bine din asta,dar...!" M-am oprit fiindca aveam incredere ca ne vom descurca,aveam incredere in munca noastra in echipa...Trebuia sa ii oprim,trebuia sa gasim Horcruxul pe care l-a creat Porrin. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Don't leave me in the dark | Lylith Anne Campbell | 6 | 1,148 |
18 Jul 2011, 15:50 Last Post: Lylith Anne Campbell |