O zi friguroasa
|
16 Jan 2011, 16:33
|||
|
|||
- Scuza-ma.imi zambi larg.Imi imaginam cum ar fi fost daca ne-am fi cunoscut de mici
Am inceput sa chicotim.Deja incepusem sa imi imaginez cum ar fi fost sa ne cunoastem de micii sis a fi mers amandoua la scoala Hogwarts. ~Imaginea din mintea Tamarei.~ Alergam prin iarba verde din aceasta padure,m-am ascuns dupa un copac inalt si batran uitandu-ma dupa acesta pentru a ma asigura ca nu ma gaseste nimeni eram cu zambetul pe buze.Radeam.Chiar radeam.O mana ma atinse pe spatele acoperit de o bluza albstru deschis atingerea era fierbinte.Mi-am intors privirea sa vad cine e,o fetita cu parul saten impletit in doua cozi care se misca in bataia vantului cald de vara avea ochii verzi deschisi care straluceau de veselie.Era Ema mai mica,am inceput sa alerg de aceasta impiedicandu-ma de o piatra canzand in iarba verde si inalta,cand Ema cea mica sari peste mine razand. -Te-am gasit,chicoti Ema,credeai ca nu o sa te gasesc. ~Realitatea.~ -Chiar ar fi fost super m-am plans eu ca nu era tocmai asa cum imi imaginasem eu. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|