Revederea din codru
|
17 Jan 2011, 00:55
|||
|
|||
Trecusem prin multe lucruri din momentul in care ramasesem singura,iar acum ca Aparusem langa Jasper in padure ma facea sa ma simt din ce in ce mai bine.L-am strans in brate in momentul in care el alaturi de inca un barbat de aflau langa mine.
"Alice da-mi voie ti-l prezint pe Vlad!"Imi spuse acesta in timp ce barbatul cu ochii ciocolatii imi intinse mana.In momentul in care mainile noastre se atinsera am simtit o reaceala ca si cum as fi atins un mort.Mi-am dat seama imediat ca el era vampir.In timp ce ii dadeam mana batrabatului un marait puternic se auzi din spatele meu.Doua creaturi hidoase ne priveau dezvelindu-si coltii.Jasper si cu Vlad ma impinsera in spate maranid puternic la ei.Coltii mari al lui Jasper se dezvelisera imediat pentru prima oara,iar ochii caprui se tranformara repede in culoarea sangeleui.Nicioadata nu il vazusem asa si probabil nici acum nu prea il recunoasteam ca fiind el.Am atins solul rece incercand sa ma ridic deoarece Vlad ma impinse atat de puternic in cat cazusem.Mi-am cautat repede bagheta in buzunar tintind unul dintre ei cu aceasta.Mi se paru o vesnicie de cand nu o mai folosisem si trebuia sa stie si cei doi ca eu nu eram fara de aparare. "Petrificus Totalus!" Am strigat baghetei mele ce imediat imi asculta comanda impietrind unul dintre ei.Mai ramasese unul,insa nu doream sa folosesc aceeasi vraja.Asa ca singura vraja care imi veni in minte fu aceasta. "Avada Kadavra!" Am tipat din toti plamanii vazandu-l pe varcolac cu fusese proiectat la un metru cu ochii deschisi si reci catre cer.Cei doi ma privira uimiti deoarece ei nu trebuiau sa faca nimic.Nu ma asteptam sa il omor pe nici unul din ei,insa oricum cam aceasta era soarta lor.M-am apropiat de celalat intreptand bagheta catre el soptind. "Obliviate!" I-am privit pe cei doi ce si reveneau la normal asteptand o reactie din partea loc. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|