O zi friguroasa
|
17 Jan 2011, 12:01
|||
|
|||
Am mers mai departe prin padure pana cand aceasta se termina,urmaream o carare invizibila dintre copaci pana cand se bifurca,am tras cu ochiul la Ema care se stramba,se pare ca nu ii placea ceea ce vedea,daca o luam pe cea gresita ne vom pierde si mai departe nu stiu.
- A... Tamara? Incotro?ma intreba Ema "De ce eu?"mai mult ca sigur as alege o carare care ar putea fi gresita si pe cine ar cadea vina,pe mine.Era ca la testele grila de la matematica din Lumea Incuiatilor alegeai cu ala-bala-portocala. -Bine o aleg pe cea din dreapta,dar daca nu este cea corecta sa nu ne luam la cearta este a doua oara cand vin aici,am ajuns la rau doar plimbandu-ma,am avertizat-o eu pe Ema in caz ca aveam sa ne pierdem.Tu pe care o alegi?Dar ar trebui sa intrebam si animalele,sigur ele se vor descuca mai bine decat noi.Am dat din cap in semn ca da.Eu nici nu imi aduceam aminte sa fi dat de o asemenea carare bifurcata cand am mers la rau. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|