'Cause love is in the air
|
17 Jan 2011, 21:12
|||
|
|||
"-....Iubesc!" o.O pe bune? adica vorbea serios,atunci ce era cu blonda aia,nu,nu puteam sa cred asa ceva. Adica sa fim seriosi cine s'ar uita la mine? sunt o amarata de scolarita in anul VII.
El a terminat acum 2 ani sau daca nu mai mult,de ce s'ar uita la una ca mine,cand probabil are toate fetele de varsta lui la picioare. "-Dar..." nu am mai putut continua,pentru ca imi lua fata in maini si isi presa buzele peste ale mele. BUM! Ginny,reactioneaza pentru numele lui Dumnezeu,o sa zica ca saruta o piatra! Si atunci am reactionat,mainile mele s'au dus in parul lui moale,si am aprofundat sarutul.S'a desprins usor de mine,si m'a luat in brate. Mi'am rezemat capul de umarul lui si l'am strans tare. Nu aveam de gand sa il mai las sa imi scape. Defapt nu avea sa mai scape de mine! (> ![]() In spatele lui Nate,erau Alex si Rose imbratisati,am zambit la acea imagine. Le statea asa de bine impreuna. Nate m'a impins usor uitandu'se intens in ochii lui. Isi puse o mana pe fata mea trasand usor conturul de la ureche pana la barbie. Senzatia era de nedescris asa ca mi'am lasat capul in causul palmei sale. A zambit si si'a mai lipit usor buzele de ale mele intr'un sarut scurt. Am zambit si eu si i'am prins mana incalcindu'mi degetele cu ale mele,mi'am pus capul pe umarul lui si am asteptat ca sora mea sa isi dea seama de sentimentele ei pentru Alex,trebuie sa isi infrunte teama si sa ii zica ce simte! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|