Recomanda o carte
|
17 Jan 2011, 23:05
|||
|
|||
Si eu am citit "10 negri mititei" de Agatha Christie. M-a captivat complet cartea, eram asa fascinata dupa ce am citit-o n-as fii ghicit in veci ca era judecatorul, cu toate ca parea suspect cu toate indemnarile lui la gasirea criminalului (parca asa era)..pe langa asta avea si "Crima din Orient Express" (you know, editia de la Adevarul)
![]() Deocamdata citesc "De veghe in lanul de secara" de Salinger. E vorba despre un adolescent de 17 ani (frustrat si cu probleme grave de atitudine) dat afara din 4 scoli. Si dupa ce pleaca si de la ultima scoala, devine un fel de fugar in New York. Inca n-am terminat toata cartea, insa am aflat din diverse rezumate de pe net ca de fapt el isi spune povestea dintr-un spital de boli mintale..Interesant Abia astept sa o termin, ca sa-mi spun parerea finala. Daca va place din cate v-am zis eu, v-o recomand. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|