|
Cine moare in Hp7
|
|
15 Dec 2007, 01:01
|||
|
|||
|
asta e si parerea mea crezi ke u nu am plans nuj ce i'a venit lui Jo!!! dc sa moara atatia Fred nu merita sa moara putea sa traiasca!! a cazut tavanu ala si atat... imi pare rau de el si de Teddy
((( a ramas fara parinti :cry::cry: au murit Tonks si Lupin... si Dobby...o urasc pe Bellatrix... doar din cazua unui cutit a murit Dobby si Hedwig... Moody... sa nu mai zic de Snape imi place de Snape... era bun... pakt k a murit datorita baghetei aleia stupide de'aia nu'mi place bagheta din Soc... Voldy l'a ucis pe Snape pt a o avea (bn k nu a primit'o... stapanul adevarat al baghetei era Draco)Si Dumbledore care a murit in hp6 Sirius intr'a cincea... Cedric intr'a patra... (((( imi pare rau de totzi
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

((( a ramas fara parinti :cry::cry: au murit Tonks si Lupin... si Dobby...o urasc pe Bellatrix... doar din cazua unui cutit a murit Dobby si Hedwig... Moody... sa nu mai zic de Snape imi place de Snape... era bun... pakt k a murit datorita baghetei aleia stupide de'aia nu'mi place bagheta din Soc... Voldy l'a ucis pe Snape pt a o avea (bn k nu a primit'o... stapanul adevarat al baghetei era Draco)