Recomanda o carte
|
18 Jan 2011, 20:53
|||
|
|||
Am citit si eu Codul lui DaVinci cred ca prin clasa a saptea (prin tineretile mele) deci au trecut deja vreo 3-4 ani de atunci. Cand am citit-o m-a uimit foarte tare. Nu atat actiunea, cat toate faptele prezentate acolo si chestii din astea care rastoarna complet lumea si bazele crestinismului.
Insa m-am documentat foarte mult in legatura cu cartea respectiva si foarte multe date sunt inexacte (ca de exemplu cand custodele trage tabloul de pe perete - nu avea cum pentru ca ala cantareste nu stiu cate zeci de kilograme si e cam imens si prins in perete) si in plus Brown a plagiat foarte tare niste carti, nu mai stiu exact titlul, parca una era "Sfantul Graal, Sfantul Sange" sau ceva de genul si alta legate de cavalerii templieri. Oricum, dupa ce am vazut multe documentare legate de carte si am citit foarte mult, am realizat ca e o carte fictiva buna de citit si atat. E o lume fictiva pe care o portretizeaza acolo, care nu prea are legatura cu cea reala. Si toate teoriile conspiratiei pe care le promoveaza... hai sa fim seriosi. Ca mare parte dintre ele se datoreaza faptului ca Brown a vrut sa se imbogateasca rapid si sigur. Doar cate milioane de exemplare s-or fi vandut doar pentru ca spune ca Iisus are urmasi. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|