|
The Killing Dance
|
|
18 Jan 2011, 21:20
|||
|
|||
|
Ronnie simti cum o piatra i se ridica de pe inima cand baiatul ii dadu drumul. Urmatorul lucru pe care-l facu fusese sa-si ridice roate lucrurile de pe jos.
" Nu intelege cu ce ti-am gresit" spuse fata uitandu-se in sus la baiatul roscat ce statea aplecat asupra sa pentru a fi la aceeasi inaltime. 'Vai, ce inalt e' realiza fata in timp ce se gandea cum ar putea scapa de el. " Nu ai gresit cu nimic. Este vina mea. Am lasat garda jos pentru o secunda si uite ce s-a intamplat" zise el apucandu-i umerii perfect rotunzi si pozitionandu-si capul in asa fel incat ochii lor sa fie la acelasi nivel. Ronnie putea sa-i simta respiratia calda pe buze. Erau atat de aproape incat se puteau saruta. Fata scoase un mic sunet de dezgust cand reflecta asupra gandului. " Am ceva sa-ti spun. Te rog, asculta-ma" continua baiatul sa vorbeasca strangandu-i oasele fragile din ce in ce mai tare. " Ma doare" gemu viperina incercand sa-l faca sa-i dea drumul Derek ii dadu pe data drumul si se aseza pe covorul de iarba rece ce imprejmuia lacul trangand-o si pe Ronnie in jos. 'Fa-o. Esti in stare. Ai omorat dragoni, ea este o simpla fata'. " Am o mare problema si as vrea ca tu sa-mi raspunzi la niste intrebari" spuse Derek apropiindu-se din ce in ce mai tare de viperina my momma { raised } me a prophet
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 19:25
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 19:58
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 21:20
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 22:16
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 22:41