Recomanda o carte
|
18 Jan 2011, 21:48
|||
|
|||
^Si mie mi-a placut cartea, but you're right, e pura fictiune. :] Totusi numai eu stiu cat a criticat cartea diriginta mea care preda religie...=]]
Mai am putin si termin si "De veghe in lanul de secara". Ce pot spune..imi place mult cartea, e foarte complexa. Si Bell..pana si profa noastra de romana ne-a povestit intr-un treacat de carte cum ca i-a placut dar n-a mentionat ceva de genul conceptiilor bibliotecarei aleia. I mean..wtf. Anyway, planuiesc sa ma apuc de "Soarele Gol" de Isaac Asimov, recomandata tot de..profa de romana. xD E vorba despre o planeta Solaria, unde traiesc izolati niste colonisti, fiind ajutati doar de roboti servitori si vorbind strict prin intermediul computerelor si video-telefoanelor sau ceva de genul. (stiam cum ca devin paranoici si nelinistiti daca stau in aceeasi incapere cu o persoana). Totul bine si frumos pana cand are loc o crima, care sfideaza Legile Roboticii. Cazul ii este dat unui detectiv Baley, care este ajutat de partenerul sau..tot un robot, desigur. Pare interesant..Ma apuc de ea in seara asta. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|