Recomanda o carte
|
18 Jan 2011, 22:28
|||
|
|||
Si pe mine m'a impresionat sa vad cate chestii complet noi pentru mine ca si concepte pot fi scrise in cartea asta, [Codul lui da Vinci] dar sunt o persoana credincioasa, si cred in Biblie, deci nu m'au afectat prea mult. Si am vazut si eu multe documentare pe tema tablourilor lui da Vinci, iar unul din ele chiar favoriza aceste teorii, cum ca Iisus a avut urmasi. In plus, proful de istorie mi'a zis ca, in carte se mentioneaza ca Maria Magdalena s'ar fi mutat in secolul I in Franta, si au protejat'o niste unii, conform cartii, dar care au ajuns in Franta abia in secolul IV, deci e fictiune. In plus, din cate am inteles, Brown insasi a declarat ca nu e adevarat tot ce indruga el in carte, dar ea tot merita citita
Eu vreau sa ma apuc de citit Maitrey. Toata lumea care a citit'o a spus ca e frumoasa cartea, si vreau si eu sa vad, dar mai am si alte carti in vizor, una de la colectia Chic, luata de la biblioteca, si vreau sa si termin de recitit Trilogia Bartimaeus, despre care cred ca am mai vorbit ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|