Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
18 Jan 2011, 23:12
|||
|
|||
Foarte tare video'ul Raiz, si eu am ras o gramada eu l'am vazut pe youtube, si m'am mai uitat si la video'uri cu parkour
Asa, am gasit un banc genial pe un blog, si ii muyltumesc Helenei, ca daca nu era ea, nu gaseam nici blogul La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare.Putin jenat angajatul bancii îl întreaba: - „Ce vârsta aveti?” - 85 de ani,raspunde senin batrânelul. - Stiti,la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul”,îi explica functionarul. - „A, nici o problema, vin cu tata!” Blocat, functionarul exclama: - „Cu tata?Imposibil! Dar câti ani are?” - „110”,replica batrânul.Haideti,va rog,”, insista el, „Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului.” Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: - „Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?” - „140”, veni raspunsul. - „140?”, striga functionarul. „Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?” La care batrânelul raspunse,facând cu ochiul: - Ei,nu prea vrea el, dar îl împing parintii… ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|