The Killing Dance
|
19 Jan 2011, 11:19
|||
|
|||
[justify]Fata putea simti cu manile baiatului i se plimbau pe spate facandu-i pielea sa fremete in locurile in care o atingea.
" Nu este bine" zise fata incercand sa se elibereze din imbartisarea lui " Nu inteleg ce-i gresit. Sunt perfect pentru tine. Sunt viperin, iau numai note bune, ma trag dintr-o familie cu o lunga traditie in pastrarea puritatii sangelui intact, sunt devorator in devenire, iar peste toate acestea mai am si un simt artisitc foarte dezvoltat" zise baiatul uitandu-se la ea. " Ba ma mult, sunt si in zodia gemeni, si chiar am ascendent in varsator. Nu inteleg. Corespund din toate punctele de vedere cu ceea ce-ti doresti" continua baiatul sa explice, de aceasta data tipand. " Uite, asta-i problema. Tu incerci sa fii perfect. Esti un prototip, nu un om. Eu n-am nevoie de perfectiune. Am nevoie de cineva care sa-si dea seama de ceea ce-mi doresc doar privindu-ma in ochi. De cineva care sa ma sustina moral atunci cand sunt la pamant. Tu esti ceea ce-si doreste Jacques pentru mine, nu ceea ce-mi doresc eu" zise fata, iar apoi se tranti pe jos Baiatul se aseza langa ea si continua s-o priveasca. " You don't believe in God/I don't believe in luck/They don't believe in us/But I believe we're the enemy" incepu fata sa fredoneze in timp ce se intindea pe iarba uscata de sub ea. Baiatul o privea curios, asezandu-se si el langa ea si incepand sa cante la randul sau: " If you stay/I will lead away your mind/Until my heart explodes/How long?/Until we find our way/In the dark and out of harm/You can run away with me/Anytime you want" Ronnie era foarte mirata ca Derek isi aducea aminte cantecul acela atat de bine. Pana la urma era un cantec pe care nu-l cantase niciodata in fata unui public, ci doar o singura data doar pentru el. [/justify] my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 19:25
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 19:58
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 21:20
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 18 Jan 2011, 22:16
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 18 Jan 2011, 22:41
Re: The Killing Dance - by Derek K. Vicious - 19 Jan 2011, 10:45
Re: The Killing Dance - by Veronique A. Dupont - 19 Jan 2011, 11:19